Otok Krk

OTOK KRK se nahaja nekje na sredini Kvarnerskega zaliva in je znan kot ena izmed najatraktivnejših destinacij na Hrvaškem, pa tudi kot ena izmed najaktivnejših območij s stališča prodaje nepremičnin. Blaga mediteranska klima, ugoden geografski položaj in raznolikost naravnih in kulturnih lepot so že v antiki vplivali na naziv „zlati otok“.

Vse poti dobesedno vodijo na Krk: s celine – čez Krški most; z morja – z ladjami v pristanišča in zalivčke in s trajekti v pristanišče Valbiska, iz zraka- z letali na letališče na Reki pri Omišlju. Zaradi tega je otok Krk najbolj dostopen otok na Hrvaškem ter je interesantna destinacija ne samo za poletni dopust, pač pa tudi za oddihe med vikendi in zimskimi počitnicami.

Otok Krk je zaradi vsega navedenega atraktiven za kupce nepremični, še posebej zaradi svoje dobre prometne povezanosti, infrastrukture, nadpovprečnega razvoja v nepremičninskem segmentu in zaradi bližine velikih evropskih mest, zaradi česar je idealna vikend avto destinacija.

Nepremičninski trg na Krku je aktiven skozi vse leto, čeprav je interes za nakup nepremičnin na Krku največji spomladi in jeseni. Najpopularnejši tipi nepremičnin so kamnite hiše s pogledom na morje v mirnejših predelih otoka Krka, sodobne vile na urbanih območjih, kar sta mesti Krk in Malinska in luksuzni apartmaji v bližini morja s posebnim poudarkom na ekskluzivnih apartmajih v mestih Malinska, Njivice, Krk in Baška.

Želite prodati neprečninu?

Kontaktiraj nas!

Newsletter

Naročite se na naše elektronske novice !