Crikvenica rivijera

Crikveniška riviera se nahaja v Kvarnerskem zalivu. To je morska riviera z vrsto urbanistično povezanih pitoresknih turističnih mestec: Selce, Crikvenica, Dramalj in Jadranovo. Mediteranska klima s toplimi sušnimi poletji, blagimi zimami in z več kot 2.500 sončnih ur v letu, številne prelepe plaže in raznovrstna ponudba so razlog, da je Crikveniška riviera izjemno priljubljeno turistično središče.

Bližina letališča na otoku Krku, morsko pristanišče na Reki in dobra cestna in železniška povezava s srednjo Evropo so bile pomembne predpostavke za zgodnji razvoj turizma, ki ima na območju današnje Crikveniške riviere že več kot stoletno tradicijo. Danes je turizem ogrodje celotnega crikveniškega gospodarstva.

Za nepremičninski trg na crikveniškem območju je značilna prodaja apartmajev na lokacijah v bližini plaže. Kupci pri nakupu stanovanj v Crikvenici, Dramlju, Selcah in Jadranovu preferirajo apartmaje večjih kvadratur in apartmaje z lepim pogledom na morje. Veliko povpraševanje je tudi po sodobnih in kamnitih vilah v zaledju Crikvenice, pri čemer je pogosto odločilen pogled na morje, kakovost izgradnje nepremičnine te njena oprema.

Nepremičnine - Crikvenica rivijera

Želite prodati neprečninu?

Kontaktiraj nas!

Newsletter

Naročite se na naše elektronske novice !