Opatija rivijera

Opatijska riviera je ena izmed najatraktivnejših destinacij na jadranski obali. Nahaja se na vzhodni obali istrskega polotoka, v srcu Kvarnerskega zaliva, kjer jo ščitita velika otoka Krk in Cres. Opatijska riviera je prestižna destinacija, ki že več kot eno stoletje privlači številne ugledne obiskovalce.

Obiskovalci lahko uživajo v čudovitih mestecih, kot so Volosko, Moščenička Draga, Ičići, Medveja, Lovran in seveda Opatija, pa tudi v nedotaknjeni naravi in sprehajališčih vzdolž Riviere, v prečudovitih plažah in v številnih vrhunskih restavracijah, elitnih hotelih in ekskluzivnih butikih znanih svetovnih znamk.

Elegantna in skladna Opatijska Riviera že od nekdaj privlači tudi kupce nepremičnin. Imeti nepremičnino v Opatiji ni samo vprašanje udobnosti v smislu posedovanja lastne nepremičnine za oddih, pač pa tudi vprašanje prestiža. Nepremičnine v Opatiji in v njeni okolici imajo posebno vrednost ne glede na to, ali gre za stare avstro ogrske vile ob morju, moderne apartmaje s pogledom na morje ali ekskluzivne družinske hiše v opatijskem zaledju.

Zaradi vsega navedenega je Opatija destinacija izjemne kvalitete in pomena, nepremičnine na Opatijski rivieri pa so najbolj cenjene nepremičnine na Hrvaškem, ki se lahko merijo z nepremičninami v svetovno znanemu Dubrovniku.

Nepremičnine - Opatija rivijera

Želite prodati neprečninu?

Kontaktiraj nas!

Newsletter

Naročite se na naše elektronske novice !