Storitve

Euro Immobilien za kupce

Euro Immobilien je specializirana agencija za prodajo vrhunskih nepremičnin za oddih ter je v tem segmentu vodilna agencija za posredovanje v prometu nepremičnin na Hrvaškem

Euro Immobilien je specializirana agencija za prodajo vrhunskih nepremičnin za oddih ter je v tem segmentu vodilna agencija za posredovanje v prometu nepremičnin na Hrvaškem. Dolgoletne izkušnje, izjemno poznavanje trga in številne uspešno zaključene kupoprodaje so ji zagotovile zaupanje številnih kupcev iz vse Evrope.

Agencija ima v svojemu portfelju skrbno izbrane nepremičnine ob hrvaški obali in na otokih ter lahko svojim klientom ponudi samo najboljše nepremičnine, elitne vile, ekskluzivne apartmaje, zemljišča na izjemnih lokacijah ob morju, pa tudi prilike za investicije. Za vsakega kupca oblikujemo edinstveno ponudbo nepremičnin, ki ustrezajo njegovim željam, potrebam in načinu življenja. Poleg same prezentacije vrhunskih nepremičnin smo našim klientom na voljo tudi v procesu odločanja, dogovarjanja in pri vodenju kupoprodajnega procesa. Prepričani smo, da je naša največja vrednost prav izvajanje maksimalno kakovostne storitve v vseh fazah kupoprodaje.

Euro Immobilien za prodajalce

Euro Immobilien - Vrhunske nepremičnine in nepremičnine na posebnih lokacijah

Vrhunske nepremičnine in nepremičnine na posebnih lokacijah zahtevajo posebno pozornost in angažma agenta za promet z nepremičninami. Za sebe lahko rečemo, da imamo kot specializirani posredniki za prodajo takšnih nepremičnin vso potrebno strokovnost, izkušnje in profesionalnost, ki so nujni za zadovoljstvo in zaupanje vseh naših klientov.

Že od samega našega začetka smo prodajalcem nepremičnin na voljo tudi pri ocenjevanju vrednosti nepremičnin, pri čemer upoštevamo kakovost in atraktivnost lokacije, infrastrukture, karakteristike in stanje nepremičnine in potencial, ki ga ima sama nepremičnina. Na podlagi zbranih informacij definiramo marketinško strategijo za prezentacijo nepremičnine na trgu in le-to nudimo potencialnim kupcem direktno ali preko razvejanega partnerskega omrežja po vsej Evropi. Da bi izpolnili cilj prodajalca – nepremičnino prodati v čim krajšem roku, so naše aktivnosti usmerjeni prav h kupcem, katerih želje in potrebe, finančne možnosti in način življenja ustrezajo ponujani nepremičnini. Naši agenti koordinirajo razgledovanje nepremičnin s potencialnimi kupci, sodelujejo v pogajanjih in vodijo celoten proces kupoprodaje na najvišji možni ravni.

Euro Immobilien za developerje

Euro Immobilien na voljo tudi storitve svetovanja developerjev

Poleg klasičnega posredovanja pri prodaji nepremičnin so v agencija Euro Immobilien na voljo tudi storitve svetovanja developerjev. Da bi bili gotovi, da razvijajo konkurenčen izdelek, nas developerji pogosto angažirajo že od samega začetka ideje o investiciji – od analize trga in iskanja zemljišča, primernega za investicijo, vodenja kupoprodaje zemljišča in pridobivanja potrebne gradbene dokumentacije pa vse do izdelave kalkulacij za gradnjo, pa tudi prodajo ali najem dokončane nepremičnine na trgu. Ponosni smo, ker so ob naši pomoči številni gradbeni projekti pretvorjeni v uspešne investicije.


Želite prodati neprečninu?

Kontaktiraj nas!

Newsletter

Naročite se na naše elektronske novice !